Politica retur

Dreptul de retragere din contract

Va rugam sa aveti in vedere ca NU pot fi returnate produsele care din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de client (consumator), probate sau purtate, conform art.16 litera e) din Ordonanta de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, mai precis pentru produsele din categoria Ciorapi compresivi.

«Retragerea din contract» pentru toate celelalte produse se refera la dreptul tau legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Acest aspect este reglementat prin legislatia in vigoare, Ordonanța de Urgența nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanța. Poti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos.

Returul se poate face in interval de 14 zile calendaristice de la data la care ai intrat in posesia comenzii, fara a fi nevoit sa justifici decizia de retragere. In acest caz, te rugam sa ne aduci la cunostinta decizia ta, completând formularul de retur.

Pentru derularea procedurii de retur este obligatorie completarea formularului de retur pe care il poti accesa aici. Te rugam sa te asiguri ca la completarea acestui formular ne furnizezi corect si complet urmatoarele informatii:

 • Motivul pentru care returnezi marfa, in cazul in care doresti sa-l completezi («Motiv Returnare»)
 • Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, banca la care este deschis contul, nume titular cont bancar
 • Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor («Observatii»)

Dorim sa te atentionam ca returnarea produselor catre CLAVIROX MEDICAL SRL fără completarea formularului de retur, ori necompletarea tuturor informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

 • Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de tine. In aceasta situatie, vei contacta  firma de curierat rapid pentru efectuarea returului si vei plati transportul coletului la destinatie.
 • Pentru situatiile in care produsul/produsele livrate catre tine prezinta defecte imputabile producatorului sau vanzatorului, te rugam sa ne contactezi pentru a ne aduce la cunostinta problemele existente si sa ne transmiti poze relevante privind defectele identificate la adresa de e-mail relatiiclienti@clavirox.ro. In acest caz, iti vom trimite curierul pentru ridicarea coletului si vom plati transportul lui la destinatie. Daca este vorba despre un retur integral al comenzii (returnarea tuturor articolelor comandate) si soliciti restituirea contravalorii ei, CLAVIROX MEDICAL SRL nu iti va restitui si costul aferent livrarii initiale a comenzii. Daca efectuezi un retur partial (returnezi doar o parte din articolele comandate) si soliciti restituirea contravalorii aferente, CLAVIROX MEDICAL SRL va plati doar valoarea produsului returnat, nu si costul transportului initial.
 • In vederea returnarii marfurilor, foloseste serviciile unei firme de curierat rapid. Te rugam sa nu expediezi produsele prin intermediul Postei Romane. Adresa la care se returneaza produsele cumparate de pe clavirox.ro este:
 • Str. Eneas Nr. 73, Timișoara
 • Restituirea contravalorii produselor returnate se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat și verificat produsele. Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de tine in formularul de retur, in cazul in care ai achitat comanda ramburs sau direct in contul asociat cardului tau, atunci cand ai efectuat plata comenzii online. Daca sunt intarzieri in procesul de rambursare a sumelor aferente platilor online, te rugam sa verifici acest lucru si cu banca emitenta a cardului tau.
0
  0
  Cos
  Cosul este golInapoi la magazin