About Image
INTOCMIRE DOSARE CJAS

Cum pot obține un dispozitiv medical destinat recuperării prin intermediul Casei de Asigurări de Sănătate?

Procurarea unui dispozitiv medical decontat total sau parțial de Casa de Asigurări de Sănătate se poate face în baza unui dosar care se depune la sediile CASJ. Tuturor pacientiilor nostri oferim consultanta gratuita in intocmirea dosarelor pentru casa de asigurari CJAS.

Ce acte sunt necesare:

  • cerere tip;
  • copie CI/BI;
  • document justificativ din care să rezulte calitatea de asigurat (talon de pensie, adeverință de salariat, cupon ajutor șomaj, etc);
  • pentru copiii în vârstă de până la 14 ani: copie certificat de naștere, copie act de identitate părinte/tutore legal, adeverință de salarizare.

În funcție de dispozitivul solicitat și de materialul din care se confecționează pot apărea situații în care se percepe o diferență de preț. Majoritatea produselor noastre se încadrează în prețul de referință oferit de Casa de Asigurări de Sănătate.

Cum intru in posesia dispozitivului?

Dupa depunerea dosarului se va da un termen de rezolvare a cazului. In functie de timpul prescris va contactam sa va prezentati la sediul nostru pentru a ridica dispozitivul comandat. Oferim suport si training pentru toate echipamentele comercializate si recomandate de noi.

Fact #1

CONSULTANTA

Oferim pacientiilor consultanta si indrumare in alegerea celor mai bune dispozitive si echipamente.

Fact #1

REABILITARE

Indrumam toti pacientii nostri care au nevoie catre centre specializate in reabilitarea persoanelor cu handicap.

0
    0
    Cos
    Cosul este golInapoi la magazin